När ni behöver plattlyftare

Det kan vara en god idé att satsa på plattlyftare om det är så att ni ska anlägga plattor på stora områden. Med plattlyftare går det snabbare att lyfta upp stenar och plattor. En plattlyftare underlättar för markstensanläggning och för stenläggningsarbeten. Det finns plattlyftar som är för maskinella lyft och det finns manuella lyftredskap med olika sorters vakuumteknik. Olika modeller av dessa hittar du hos Epox. De har plattlyftar som bygger på två olika sorters tekniker.

En typ är att lyfta med hjälp av vakuum. Passar bra på lufttäta material. Den andra tekniken bygger på en turbofläkt. Den kan användas på alla typer av betongplattor även om de är porösa. Mer information om båda dessa tekniker finner du på Epox hemsida.

Satsa på plattlyftar

Att använda en plattlyftare i arbetet är bra för då går det snabbare samt att det är mer ergonomiskt sätt att jobba på. Man minskar läggningstiden samt att man minskar riskerna för olika sorters belastningsskador och förslitningsskador. Om det är så att ni är i behov av flera plattlyftare så ska ni besöka Epox och deras hemsida. Där finns det flera modeller av dessa lyftar.

Detta företag har även ett stort utbud av andra typer av maskiner och produkter. Bland annat finns det flera typer av anläggningsmaskiner och byggmaskiner. I deras utbud finns bland annat olika sorters lyftredskap, men även olika typer av sågar, slipar och mycket mer. Ni kan se hela deras utbud på deras sida som de har. Det går även bra att kontakta dem direkt.